Ειδικές τεχνικές – καινοτομίες

Σε αυτό το υψηλά ποιοτικά επίπεδο και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό που έχουν όλα τα προϊόντα μας, συντελεί ιδιαίτερα και η τεχνολογική μας υπεροχή. Σε μια ολοκληρωμένη μονάδα 5.000 τ.μ. έχουμε τις πιο σύγχρονες μηχανές σχεδίασης, κατασκευής, ηλεκτρονικής εντολής, γαζιών, ραφών (πολυβέλονες, μονοβέλονες) καθώς και ένα αυτοματοποιημένο σύστημα πακεταρίσματος. Κι όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, φροντίζουμε πάντα να την αποκτούμε και να τη βάζουμε σε εφαρμογή, για τη δική σας κάλυψη

Καινοτομία ZIPit

 
 
 
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ
 Στην Imperial Strom δεν κρύβουμε τίποτα. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες αιχμής και το αποδεικνύουμε έμπρακτα.
Με το νέο έξυπνο περιμετρικό φερμουάρ των στρωμάτων ZIPit, γνωρίζετε το εσωτερικό του στρώματός σας και αφαιρείτε εύκολα το κάλυμμά του για να καθαριστεί.
Παράλληλα, χάρη στο πρωτοποριακό υλικό του με προηγμένη 3D σύνθεση από μικροϊνες, το στρώμα σας αναπνέει, δεν αιχμαλωτίζει την υγρασία και τη θερμότητα
και έτσι απολαμβάνετε ένα άνετο περιβάλλον ύπνου. Με πρωτότυπο σχεδιασμό και μοναδικό αφράτο αγκάλιασμα δε συγκρίνεται με όσα ξέρατε ως τώρα. 
Ανακαλύψτε το μυστικό του ιδανικού ύπνου σε ένα στρώμα ZIPit της Imperial Strom!
Διαβάστε περισσότερα ->
 
 Η πιο πρωτοποριακή,
 αυτοματοποιημένη μέθοδος κατασκευής στρωμάτων,
 για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο την Imperial Strom.
 
ΙΝFINITY®
Η τεχνολογία των στρωμάτων Infinity® βασίζεται στη σύγχρονή ρομποτική. Το εσωτερικό του στρώματος παράγεται πλέον με απόλυτη ακρίβεια και στη σωστή επιθυμητή σκληρότητα.
Τις βασικές πρώτες ύλες αποτελούν εξελιγμένα υλικά με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή, για βέλτιστη απόδοση στον ύπνο.
Τα ελαστικά υλικά ξεκινούν από υγρή μορφή και με την επεξεργασία τους σε υψηλή θερμοκρασία, ομοιογενοποιούνται και δημιουργούν έναν ομοιόμορφο, σταθερό πυρήνα στρώματος. Τα στρώματα της προηγμένης τεχνολογίας Infinity®, σε συνδυασμό με επιλεγμένα οικολογικά υλικά (όπως μαλλί, βαμβάκι, λινό, μετάξι, μαλλί καμήλας, τρίχες αλόγου),
σας προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία ύπνου.
Διαβάστε περισσότερα ->
 

Η Imperial Strom σας προσφέρει το αντιρευματικό στρώμα από χαλκό ή άνθρακα και αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική στρωματοποιΐα. Είναι το φυσικό σύστημα για να νικήσετε το στρες, την κούραση, τις ημικρανίες, την αϋπνία και τους ρευματικούς πόνους. Οι ενεργειακές ιδιότητες του χαλκού ήταν γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη.

 

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του χαλκού εντοπίστηκαν αρχικά στους σκλάβους. Παρότι δούλευαν όλη μέρα κάτω από άσχημες συνθήκες και σε υγρό περιβάλλον, δεν παρουσιάσαν ποτέ προβλήματα ρευματοπάθειας ή αρθριτικά, επειδή ήταν αλυσοδεμένοι. Κι αυτό γιατί οι λωρίδες χαλκού που είχαν στα χέρια και τα πόδια, τους προστάτευαν από τέτοιου είδους παθήσεις.
Μεταγενέστερα, τα μαγνητικά πεδία υπήρξαν κύριο αντικείμενο έρευνας και για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Ειδικά spray ψεκασμού του στρώματος από φυσικά υλικά – βότανα προσφέρουν ολοκληρωμένη τριπλή προστασία από τα ακάρεα, την υγρασία και τα βακτήρια. Μέθοδος ελεγμένη και δοκιμασμένη σε ειδικά εργαστήρια στην Ιταλία.


Το επαναστατικό μαγνητικό επίστρωμα βελτιώνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της υγείας σας, βοηθά σε πόνους από οσφυαλγία, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, σπονδυλοαρθρίτιδα, διόγκωση των αγγείων, κράμπες και αυχενικό σύνδρομο. Απαγορεύτεται σε εγκύους και σε άτομα που χρησιμοποιούν βηματοδότη.