Πλήρες Natural Air System

/ Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 15:28 / Πλήρες Natural Air System και φυσιομασάζ

Ο καταλληλότερος συνδυασμός για έναν άνετο ύπνο, ιδανικό για το σώμα μας, είναι αυτός του Latex ή memory με ειδική επεξεργασία ‘physsiomassage’ στην επιφάνεια,

ανεξάρτητα ελατήρια στον πυρήνα του στρώματος, και περιμετρικό 3d εξαερισμό.Το κλειδί σε αυτές τις κατασκευές αποτελεί η επεξεργασία ‘physsiomassage’ , όπου παρέχει στο στρώμα πρόσθετη κλιματολογική ρύθμιση, με κάθετους και οριζόντιους αεραγωγούς, ενισχύοντας την ανακύκλωση του αέρα, ώστε να αποφεύγεται η συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα και συνεπώς η αύξηση της θερμότητας.

Last modified on Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2015 22:57
Η εταιρεία μας
Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Imperial Strom® επεκτείνει την επικοινωνία της στις νέες τεχνολογίες και είναι κοντά στη νέα γενιά. Επισκεφτείτε το νέο μας site και βρείτε ηλεκτρονικά το προϊόν που σας ταιριάζει περισσότερο. Ακολουθήστε μας στα social media με ένα like ή follow και μάθετε καθημερινά τα τελευταία μας νέα βλέποντας τα video στο youtube. Είμαστε στη διάθεσή σας για έναν καθημερινό διάλογο μέσα από το facebook ή όποιο άλλο ηλεκτρονικό μέσο θέλετε.
8ο χλμ. Εθν. Οδού Παλαιοκαστρίτσας Γουβιά Κέρκυρα TK. 49100
26610 91145 , 90871 -2
News
  • Πρωτοποριακή τεχνολογία INFINITY Η πιο πρωτοποριακή, αυτοματοποιημένη μέθοδος κατασκευής στρωμάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο την Imperial Strom.
  • Zip it!   Τα μυστικά του ύπνου στο χέρι σας.  
  • Πλήρες Natural Air System Ο καταλληλότερος συνδυασμός για έναν άνετο ύπνο, ιδανικό για το σώμα μας, είναι αυτός του Latex ή memory με ειδική επεξεργασία ‘physsiomassage’ στην επιφάνεια,
Flickr